Меню
Живі екстрасенси

Стародавні ведичні таємниці мантри та вібраційного зцілення

Стародавні ведичні таємниці мантри та вібраційне зцілення пояснювали…

У ці часи страху та розумового дисбалансу та невпевненості пошук миру через медитативну практику може бути чудовим джерелом миру.

Ось я відтворюю статтю, яку я написав майже 20 років тому. Я думаю, що це доречно, враховуючи коронавірус і те, що відбувається. Ці практики не тільки все ще розум і приносять спокій, але можуть мати дуже позитивний вплив на фізичне самопочуття.

У сучасний час, "Бітлз, Тейлор Свіфт" та "Coldplay та інші чудові гурти" змогли зробити те саме. Що саме в цих звуках, які рухають ваше серце та емоції? Як можливо, музика принести сльози на очі або посмішку на обличчя, навіть якщо ви відчуваєте себе вниз?

Сила звуку або вібрації несправна. У деяких випадках його можна використовувати для розбиття келиха для вина, навіть знести будівлю. У вашому духовному починанні звук є частиною стародавньої традиції, через яку розкриваються внутрішні світи. Особисте зростання та трансформація можуть бути прискорені. У цьому контексті саморегенерації, зцілення та духовної еволюції, використання звуку та інших вібраційних прийомів називається мантра йога.

Ніхто не сумнівається в силі мови та звуку. Одне образливе слово може підштовхнути інакше «збалансовану» кров до температури кипіння.

Мовлення викликає образи та концепції

Це завдяки силі думки, що підживлюється натхненням та уявою, винаходи та наукові відкриття проявляються і в природному світі. Цей процес звуку, лінгвістики та його вирази має чотириразовий процес. У своєму першому прояві він зустрічається в недиференційованому стані - або у навмисній сфері. Це формаційна арена, на якій ідея починає формуватися.

Лише на другому рівні ми починаємо приєднувати візуальне з'єднання щодо того, що є ідеєю ". На третьому рівні ми подумки вербалізуємо або підключаємо слово до візуального зображення чи концепції. Нарешті, на четвертому рівні ми фактично формулюємо слово, що посилається на ідею.

Ведична філософія чітко окреслила ці чотири рівні звукового прояву і розглядає все дослідження як точну науку.

Ці чотири рівні називаються як

  1. Паравак недиференційований стан - або спочатку пориває
  2. Пасіанті або той перший психічний імпульс
  3. Мадх'ямі є посередницьким мовленням або прихильністю мови психічно
  4. Вайкарі артикульовані звуки або явна мова

Концепція "Слово"" Як було виявлено у Веді та інших релігійних та філософських доктринах, відображає ці чотири рівні прояву в звітах про створення. Ми знаходимо цю ідею в єврейському генезисі - "На початку було слово ..."

Це "Слово" природно відображає ідею звуку чи творчого рівня на його найперуванішим джерелом, натякаючи на етап, що перевищує навіть Пара Вак - недиференційований режим "supra" або сама вища істота. Це режим Абстрактні знання.

Йога, Веданта та інші форми духовної практики - це методи, за допомогою яких практикуючий може простежити шлях до свого первісного джерела і усвідомити, що божественне Недиференційований стан єдності. Отже Мантра йога є найпотужнішою технікою у усвідомленні цього стану поза межами. "Слово" насправді є першим артикуляцією звуку чи створення, і його називають AUM.

Часто існує помилкове уявлення про те, що Аум це така верховна істота; Однак з відомого духовного авторитету та науковців Веданти це..

Ом

"Aum - це лише символ для вічної буття".

Йога, Веданта та інші форми духовної практики - це методи, за допомогою яких практикуючий може простежити шлях до свого первісного джерела і усвідомити, що божественне Недиференційований стан єдності.

Отже, Мантра йога є найпотужнішою технікою у усвідомленні цього стану поза межами. "Слово" насправді є першим артикуляцією звуку чи створення і називається Аум.

Аум (або в івриті/християнській традиції, Амінь ) - це первинний звук, з якого з'являються вся мова та творіння. Час - в ньому містяться минуле, теперішнє та майбутнє. Усі алфавітні звуки представлені та охоплені ним. "A" - це гуттуральний, "U" є губним і "м" носовим у артикуляції - усі троє - це абсолютні фізичні параметри будь -якої можливості мовлення та звуку.

Цей aum, є субстратом усієї звукової та вібраційної можливості, називається мантрою пранави. Це велика визвольна вібрація, і вивчення та практика його звучання та внутрішнього значення - це чудова медитація сама по собі.

Стародавні ведичні таємниці мантри та вібраційного зціленняМантра Аум також називається Тарака - або священна сила визволення. Це також езотерична мантра індуїстської та буддійської богині Тара - друга з десяти великих богинь на шляху, що називається Шрі Відя. Богиня Тара іноді зображена як прекрасна самка, яка керує на човні. Це аналогічно її силі, що перевозить один через океан тимчасового існування на інший берег духовного звільнення.

Декламація Аум має тонізування та врівноваження впливу на фізичні, психічні та емоційні тіла. Оскільки можна медитувати про первинний звук, можна почути більш високі гармоніки або октави. Для медитатора вони можуть звучати як високі свистки, які заарештовують розум і передають увагу на вищі рівні.

Декламація AUM має тонізування та врівноваження впливу на фізичні, психічні та емоційні тіла. Оскільки можна медитувати про первинний звук, можна почути більш високі гармоніки або октави. Для медитатора вони можуть звучати як високі свистки, які заарештовують розум і передають увагу на вищі рівні.

Вібрація мантри є найбільш потужною, коли звук, сенс і практикуючий стають одним. За Ведиком і Традиція Тантріка, Через постійне повторення, або вголос, або подумки, практикуючий перевищує загальні закони причини та наслідки, тобто трансміграція або перевтілення.

З AUM з'явилися буквально сотні тисяч мантр або божественних вібрацій. Стародавні ведичні провидці спонтанно пережили своє виникнення з ідеальним розумінням їх значення та впливу.

Саме з цієї причини кожна мантра асоціюється з мудрець або риші, який спочатку розкрив її світові. Він також пов'язаний з божеством або тонкою істотою, з якої мантра вважається самою звуковою формою. У межах мантри - Біджакшара або насіння потужності, що вивільняє його специфічну потенцію.

Зазвичай мантру передає шукач. Це називається дикша або посвячення. Традиційно адепт зрозумів силу або шакти мантри через затяжну дисципліну та декламацію.

Кількість декламацій визначається кількістю складів у мантрі. Дуже часто декламація, можливо, 100, 200, 300 або навіть 500 000 протягом певного періоду часу. Це називається пурашарана - і є потужним способом звільнення величезної сили латентного в звуці.

Коли його дають безпосередньо шукачу, його називають Чайтаньєю, свідомою або "живою". Іншими словами, адепт, який практикував і усвідомив силу всередині вібрації, принесла до неї свідоме владу. Коли мантра дає справжній адепт, немає сумнівів у її впливу та наслідку. Зазвичай він є негайним, трансформаційним та постійним у своїй дії.

Багато різновидів мантри можна класифікувати на такі категорії:

ІконаПозитивні мантриВикористання мантри
Шанті або мирні мантри

Загалом, ці мантри зроблені виключно з безумовної любові та духовного саморозвитку. Ілюзія матеріальних царств піднімається, а еволюція прискорюється завдяки їх використанню. Будь -які побоювання, які можуть запобігти прогресу, також видаляються через ці мантри. використовуються для виклику позитивних та духовних вібрацій у практиці чи іншому. Ці мантри видаляють гальмування психологічно, емоційно та духовно.

👄Мохан або атракціон

Ці мантри використовуються як засіб захоплення та самовигмінання у мирських питаннях. Сюди входять сфери професії, романтики та соціальної взаємодії. Вони надалі перспективи практикуючого. У деяких випадках мантра може бути використана для контролю за волею іншого. У цьому випадку мотив практикуючого визначає його позитивну чи негативну цінність - це, можливо, підпадає під категорію Вайшикаран.

👥Акаршан - або далека атракція

Ці мантри можуть бути використані для залучення людини, яка проживає в далеких районах.

ІконаНегативні мантрВикористання мантри
💃Істамбан або іммобілізація

У випадках опозиції ворогами або контрактами ці вібрації використовуються для повного паралізації опонента. Вони дуже корисні у випадку судових процесів або домагань з боку фізичної особи або групи.

🙎Uchchatan або порушення

Ці мантр можуть нанести шкоду, сумніви та страх в особі, на яку вони спрямовані. Мантра викликає божество, яке негативно турбує одержувача.

🚶Jrambhan або Changen

Ця категорія схожа на Вайшикаран, оскільки практикуючий може спонукайте одержувача діяти так, як він бажає. Гіпноз може бути класифікований як методика Jrambhan за те, що тема може бути зроблена для того, щоб діяти все, що пропонується.

💔Відівсхан або поділ

У деяких випадках може бути бажано розділити осіб. Чоловік, який постійно зловживає жінкою у стосунках, повинен бути усунутий. У такому випадку, використання мантри Відівесхана принесло б позитивні результати для жертви, його дружини. Ті ж мантри можуть використовуватись недобросовісною людиною для розділення ідеально щасливої ​​пари. Знову ж таки, мотив відіграє вирішальну роль у подібних мантрах.

Маран або смерть

Ці мантри використовуються виключно для вбивства. У жертві може не бути фізичної недуги, і смерть буде швидкою. Вказівка ​​на кістку австралійськими аборигенами, як відомо, спричиняє смерть, до якої вказується кістка. Це цілком може бути пов'язане з певними типами традиційних методів "Маран", що використовують мантри та потужні методи сугесту.

Існує багато аспектів життя, які викликають неприємності, але не реагують на сприятливість на звичайні системи лікування. Можуть виникнути проблеми зі здоров’ям, конфлікти бізнесу чи стосунків. Можливо, психологічний розлад, який не піддається неприємностям лікуванню особистості. Саме в цих крайніх випадках люди готові спробувати неортодоксальну систему зцілення.

У Ведична астрологія, Jyotishis або астрологи з’ясовують силу та слабкість планет при народженні та можуть рекомендувати відповідні методи для полегшення цих проблем. Кожна планета має свою унікальну мантру, завдяки якій практикуючий може покращити вібрації цієї планети.

Це не на відміну від вітамінної добавки для збільшення поживних речовин, що не вистачає у фізичній системі. Використовуючи планетарні коливання, ми натискаємо на ефірні та духовні частоти планети і починаємо резонувати в гармонії з енергією головуючих божеств.

Йога та мантри планет

Планетарні коливання

Сонячна система

Далі йде короткий опис планетарних коливань. Декламувати свої мантри під час медитації протягом фіксованого періоду часу, безумовно, принесуть позитивні переваги істотно та духовно. Використання дорогоцінних каменів також може посилити вібрацію його правлячої планети та божества.

Сонячна система

Планет або наваграх у ведичній астрології

ІконаПланета - ГрахаМантраЗначенняКількість співів

Сонце - Сурія

Japa Koosooma Sankarsham Kasha-Peeyam Maha-Jutim, Tamorim Sarva Pahpagnam Pranato Smee Deevahkaram.

Давайте скандувати слави бога Сонця, чий краса конкурує з квіткою. Я кланяюся йому, дуже пошкодженого сина Касяпи, який є ворогом темряви та руйнівником усіх гріхів.

7000

Місяць - ЧандраDadee Shanka Tusha-Rabam Kshero-Darnava Sambhavam Na-Mahmee Shasheenam Somam Samboor Mookuta Booshanam.

Я пропоную свою покірність богині Місяця, колекція якої нагадує сирні, білизну раковин та снігу. Вона є правлячим божеством Сома-Раса, народженою з океану молока, і він служить орнаментами на вершині голови лорда Шамбу.

11 000

Північний вузол - Раху

Arda-Kayam Maha viryam Chandra ditya veemar-danam seeng-hee-ka garba sambootam tam rahum prana-mam mya-ham.

Я пропоную свою покірність Раху, народженому з утроби Сіміки, яка була лише половиною тіла, але володіє великою силою, вміючи підкорити сонце і місяць.

18 000

Південний вузол - Кету

Palasha-aushpa-sankasam taraka-grahu masta-kam rowdram row-drat makam-goram team keytoom prana-mam mya-ham.

Я пропоную свої покірності жорстокому і страшному Кету, який наділений потенцією лорда Шиви. Нагадуючи у своєму кольорі квітку рослини Паласа, він служить головою зірок і планет.

17 000

Меркурій - Будда

Preeyangava guleekash yam ropeyna prateemahm budam, sowmyam sowmya goono-peytam tam boodam prana-mahm mya-ham.

Я схиляюся до Будди, Бога планети Меркурій, обличчя якого схоже на ароматну земну кулю трави Приїгви. Він найбільш ніжний, володіючи всіма привабливими якостями.

4000

Венера - Сукра

Heema-kunda mri-nala-bam deyt-yanam para-mam gurum sarva-shastra pravak-taram barga-vam prana-mam mya-ham.

Я пропоную свої покірності деканду Бхрігу Муні, чия складка біла, як ставок, покритий льодом. Він є верховним духовним господарем демонічних ворогів напівбогів і говорив їм усім шанованим Писанням.

16 000

Марс - Куджа

Daranee Garbha Sambootam Vidyut-Kahntee Sama-Prabam Koomahram Shaktee Hastam-Cha Mangalam Prana-Mam Mya-Ham.

Я пропоную свої покірності Шрі Мангала, Богові планети Марс, який народився з утроби земної богині. Його блискуча витік схожа на блискавку, і він виглядає як молодь, несучи спис у руці.

10 000

Юпітер - Бріхаспаті

Deva-Nancha Rishee-Nancha Gurum-Kanchana saneebam boodee bootam treelo-keysham tam na-mahmee brihas-pateem.

Я схиляюся до Брхаспаті, Бога планети Юпітер. Він є духовним господарем усіх напівбогів і мудреців. Його колір обличчя золота, і він сповнений інтелекту.Він є контролюючим володарем трьох світів.

19 000

Сатурн - Сані

Nee-Lanjana sama-basam ravee-putram yema-grajam chaya-martanda sam-bootam tam na-mahmee sanee-charam.

Я кланяюся до повільного стимулюючого Сатурна, обличчя якого темно-синій, як мазь Ніланджана. Старший брат лорда Ямараджа, він народжується від бога сонця та його дружини Чая.

23 000

Мантра

Мантра Navagraha

З Мантра Navagraha є потужним тоніком для тих, хто страждає від загальних страждань у житті і бажає усунути перешкоди. Nava Graha означає 9 планет і, як кажуть, нейтралізує спотворені частоти планет.

OM aadithyaaya cha somaaya mangalaaya bhudhayya cha guru sukra sanibyascha rahave, Ketave namaha

✻ мантра означає ✻

Вітання на могутнє сонце, Бог, Місяць, Марс і Меркурій пропонуються. Позиція до грандіозного рецептора Бріхаспаті (Юпітер), Венери, рецептор Асури (Демони) та Планети Сатурн. Також хвалить два вузли Карми, Раху та Кету.

Кожен з цих дев'яти космічних принципів, що викликають цю мантру, нададуть з ними речі, пов'язані з ними, напр. Сонце - Здоров'я, Місяць - мирний розум, Марс - мужність, енергія, Юпітер - багатство та знання, Сатурн - Дисципліна та тривале життя, Меркурія - інтелект, спілкування, Раху - Матеріальні та професійні вигоди, Кету - духовна освітлення та суттні сили сили Раху.

❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ 

Для чистого здоров'я, енергійної та пишної енергії поклоніння сонця через мантру Сурії безцінне у відновленні виснаженої енергії та блиску. Це дає довге життя та розумовий блиск. Мантри викликають сонце.

OM Aadithyaaga Namaha або OM Sooryaya Namaha

У йозі Хатха і практика сонячної розважки з використанням послідовності вправ на поклоніння сонця або Сурія Намаскар є потужним тоніком для тіла. Послідовність також має 12 сонячних мантр, які можуть бути синхронізовані з позими, щоб динамічно посилити пози.

12 мантр

  1. Ом Мітрая Намаха
  2. OM Ravaye Namaha
  3. OM Sooryaya Namaha
  4. OM Bhanavaye Namaha
  5. Ом Хагая Намаха
  6. OM Pushne Namaha
  7. Ом Хіраньягарбая Намаха
  8. OM Marichaye Namaha
  9. Om aadityaaya namaha
  10. OM Savitre Namaha
  11. OM Arkaya Namaha
  12. OM Bhaskaraya Namaha

захворювання та зцілення

Для Хвороби хронічного і навіть небезпечного для життя природа, великий Маха mrityunjaya мантра лорда Шиви було відомо, що у багатьох випадках позбавляє смерті.  Ця мантра генерує надзвичайно потужну силу відновної цінності. Його взято від знаменитого ведичного співу Шрі Рудрам і є таким -

OM Tryambakam Yajay Mahay Soo Ghandim Pushti Vardhanam. Oorvar Roo Kamiva Bhandanaan rityoor ra mukshee mam roo taa ta.

✻ мантра означає ✻

Ми поклоняємося триокі лорду Шиві, який є ароматним і живить усіх істот-нехай він звільнить нас від смерті заради безсмертя, оскільки огірок відірваний від плазуна та його неволі.

Декламація цієї чудової мантри щодня 108 разів або якомога більше разів у ваш день народження вважається сприятливою. Він не тільки виліковується і Збережіть його від жахливих захворювань але відомий як великий Захисник проти випадкової або неприродної смерті.

Гаятрі мантра

Ще одна потужна і традиційна мантра, в яку ініціюється більшість індуїстських брахманів - це Гаятрі мантра. Кажуть, це руйнівник усіх страждань і карм. Це дуже очищає і умиротворює. Це також мантра Мокша або вібрація визволення для духовних шукачів. Його вібрація дуже солодка

Ом Бхур Бхува Сваха; Tat svitur varenyam bhargo devasya dheemahi dhiyoh ya no prachodayat

✻ мантра означає ✻

Давайте медитувати над Ішварою та його славою, яка створила Всесвіт і хто підходить для прославлення. Хто є усуненням усіх вад і незнання. Нехай він просвічує наш інтелект? У більш мирських сферах життя також існують мантри та методи покращення щоденних питань.

 

❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ 

Для збільшення інтелекту, пам’яті та сили мови, Богиня Сарасвати Може бути викликано за допомогою мантри.

OM Saraswatyai Namaha

Ця мантра також корисна для письменників, поетів та лінгвістів, як, як кажуть, Сарасвати регулює Вака, або промову, орган якої є язиком і влада якої є Вася або Захоплення.

 

❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ ❦ 

Коли фінанси знижуються або необхідні багатство та збільшення кількості, покликання Махалаксмі, Богиня багатства виявляється ефективною. Її мантра також досить легка -

OM Sreem Mahalaksmyai Namaha

Кажуть, що ця мантра усунула борги та бідність.

Мантра Ганеша

Om gum ganapatyai namaha або om gum ganeshaya namaha

Якщо перешкоди постійно гальмують вашу здатність рухатися вперед у житті, декламація мантри Ганеша може допомогти та дасть цікаві результати.

Богиня мантра

Для успіху в конкуренції або будь -якому основному підприємстві, декламувати та вивчити наслідки.

Ом Сарванабхавая Намаха

✻ мантра означає ✻

Мантри 10 богинь відомі як Шрі Відя. Це справжнє поклоніння і практика Шакти або Тантра йоги. Мантри є дуже езотеричними та таємними, і їх можна практикувати лише під керівництвом експерта після ініціації. Зазвичай це надається студенту в його правому вусі, а потім декламується на встановлений період.

Для ефективних результатів вищезазначені мантри повинні бути декламовані щонайменше на 100 000 повторень. Зазвичай 1008 повторень щодня, мінімум, дають найкращі результати. В основному вегетаріанська дієта, з дисциплінованим графіком роботи, відпочинку та гри, призначається раннє зростання.

Поза медитації

Для активації мантр та вібраційної енергії необхідна ще медитативна поза та коливальна енергія.

Стародавні ведичні таємниці мантри та вібраційного зцілення

Після того, як практикуючий розпочинає практику, він/вона повинен щодня виконувати встановлений номер. Після того, як 100, 200 або 500 000 повторень будуть завершені, щирий практик, без сумніву. Це сигнал про те, що вібрації насправді породжують шакти або силу та виробляють потрібні ефекти.

Під час практики розум повинен бути спокійним, чітким і непорушеним будь -якими мирськими проблемами. Увага повинна бути чітко зосереджена на внутрішньому значенні вібрації. Місце, вибране на практиці. Тільки тоді практикуючий може отримати повну перевагу цього надзвичайного шляху коливальної терапії. Зіткнення на схід або півночі рекомендується з простотою життя найбільш кращим.

Після того, як ви завершите встановлену кількість повторень, різні переваги будуть досить помітними. Сюди входить легкість тіла, яскравість очей та чіткість розуму. Мирський та професійний успіх може бути одним із найбільш виражених фруктів практики.

Завдяки постійному поновленню себе шляхом постійного коливального прискорення, тонкі сили людини повторно вирівнюються та ревітуються. Не тільки фізичні та психічні сфери зміцнюються та очищаються, але й внутрішні почуття стають більш вишуканими. Такі повноваження, як ясновидіння, ясновидіння та скасування стануть очевидними.

У традиції мантри є заздалегідь висновок, що тонкі повноваження виникнуть внаслідок цього типу внутрішнього очищення. Оскільки мантра продовжує вібрувати всередині, чакри або енергетичні вихори повністю активуються та збалансовані. Верхні центри, такі як горло, брови та корона, стосуються вищих окультних сил, прихованих у людини.

Що стосується категорій мантр, згаданих раніше, слід підкреслити, що будь -які мантри, що використовуються для нечесних засобів та егоїстичних цілей, особливо Маран, Істамбан та Вайшіхаран Мантри неминуче полягають у користувачі, що використовує вібрацію. Це неминуче призведе до страху, емоційних ускладнень, хвороб і навіть смерті. Цю справу не слід сприймати з легкістю.

Сила звуку в сучасних науках і технологіях добре задокументована і використовується як у промислових, так і у військових операціях. Якщо звукові гармати та інші пристрої можуть бути використані для знесення будівель, що з нескінченної сили Aum або його жіночого колеги Греем, космічна, активна та творча сила?

Цифрова янтра

Планети також представлені в числових янтрах або мандалах.

Цифрова янтра

Практику мантр може бути додатково розроблений Янтра або візуальне зображення звуку. Це допомагає практикуючому, залучаючи почуття зору, поки мантра декламується. Візуальні діаграми або духовні «дошки» - це фактично трубопроводи космічної енергії та працюють у тандемі, коли мантра декламується.

Справа в тому, що це була б велика чакра або Шрі Янтра. Це багато хто відомо як багаторічна янтра богині Лаліти Трипура Сундарі (богиня Лаксмі теж викликається через ту саму Янтра).

Візуалізуючи бінду або центральну точку, мантра Ом Сріем Махатріпура Сундарії Намаха або Ом Шріем Махалаксмайя Намаха може бути декламована, 108 або 1008 разів на день, роздумуючи про бажані шакти або сили - у першому випадку Лабіти - Божественної краси, духовного багатства, любові та миру. Через Лаксмі реалізується матеріальне багатство, достатку та прибуток.

Ці янтри можуть бути придбані комерційно, але, здається, мають мало або взагалі не мають значення, якщо не підготовлені відповідно до суворих рекомендацій кваліфікованими практиками Тантріка. Ефективність мантри та вібраційного зцілення також стосується часу доби та року, коли починається діяльність. Різні фази місяця, сонця та планети визначають плоди активності мантри.

Писання Кашміра Шаївіта стисненно описує справжній внутрішній сенс мантри та справжню мету, яку слід здобути душею, що шукає звільнення. Він говорить "Годвард повернув розум - це мантра". Розум стає тим, що він розглядає. Вібрації та резонанси образів, понять та почуттів всередині нас створюють наші реалії. Це пояснює зростаючі докази, що свідчать про те, що захворювання та старіння дійсно можуть мати свої першопричини в тих тонких вібраціях, що називаються думкою.

Як кажуть Шива Сутрас, іншими словами, споглядання божественного призводить до божественного духовного стану, як і розмірковування значень, притаманних мантрам. Наша асоціація свідомості зі їх вібраціями спричиняє радикальні зміни. І навпаки, наша асоціація з негативними емоціями та ідеями спричиняє саме це - захворювання та страждання.

Як центральний інструмент, тонкі вібрації мантр перенаправляють нашу увагу на більш високі шляхи для людської душі. У той же час ми визнаємо суттєві вимоги органічного існування і все ще можемо задовольнити та насолоджуватися цими потребами.

Їжа, притулок та сумішеве щастя не повинні бути знищені з нашого життя. По мірі того, як мантра забезпечує задоволення та внутрішнє задоволення, віра зростає, і розум більше здатний зосередитись. Краса та привабливість цього універсального та духовного підходу до зцілення через Мантру, Янтра та Тантру - це цілком прийнятно насолоджуватися усім у цьому житті, а також наступним

Шлюб та стосунки

Любов і шлюбШлюб та стосунки є важливим аспектом нашого життя.  Коли Венера, правляча планета для емоційного та подружнього задоволення - це слабке життя стає неприємним.  Ви втрачаєте здатність до радості. Поділитися життям з кимось - це чудова річ, але часто дисгармонія та різниця в думках створюють розлуку та душевний біль. Мантри до Венери та п’ятницької пости рекомендуються покращити комбрючне щастя.

У питанні кар’єри, якщо Сатурн слабкий, це зменшує дисципліну і обмежує досягнення. З цієї причини важливо розширити можливість Сатурна з використанням планетарних коливань. Пост по суботах також рекомендується, якщо у вас є сила волі.

У деяких текстах кажуть, що Сатурн може бути укладений через годування старих або знедолених чоловіків у суботу з солоними продуктами. Деякі згадані заходи справді звучать дивно, але за цими твердженнями є віковий і час перевірений часом, і на практиці вони, здається, працюють.

Ідеальна мета астрології, як у східних, так і у західних традиціях, - забезпечити чітке та практичне керівництво для нашого життя. Ведична астрологія пропонує рамки, за якими ми можемо підвищити своє усвідомлення та духовне зростання через контакт із внутрішнім світлом нашого серця.

Чи хотіли б ви знати, які планети страждають від вашого гороскопа? Які кармічні сили, які потрібно заспокоїти? Ви хотіли б знати, як це робити Поверніть гармонію та стабільність у своє життя?

Які методи доступні для покращення вашої поточної ситуації? Отримайте мені записку і дайте мені знати, які ваші проблеми. Я влаштовую зустріч з вами читання. Ми чітко проаналізуємо шлях вперед. Я з нетерпінням чекаю від вас. Надішліть мені тут електронною поштою [Захищений електронною поштою] або Забронюйте свою конфіденційну одночасову консультацію, щоб дізнатися ще багато!

Про Дадхічі Тот, автор

Дадхічі -ведичний астролог
Дадхічі Тот-ведичний астролог та автор бестселерів. Dadhichiis засновник астрології.com.au

Дадхічі Тот - ревізіональний астролог, який працює як зі східними, так і з західними системами астрології.

Він є засновником і генеральним директором астрології.com.Au та попередній автор найпопулярнішої серії Astrology Series для арлекінських млинів та бобу протягом 9 років. З ним можна зв’язатися [Захищений електронною поштою]